Evenimente din Campanie

23.07.2020 |Alături de echipa Alianței USRPLUS în zona complexului Chilia Veche din Drumul Taberei.

Ni s-au transmis nemulțumiri legate de locurile puține din creșele și grădinițele de stat, problemele de salubritate din multe străduțe lăturalnice dar și idei de proiecte pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

22.07.2020 |Alături de echipa Alianței USR PLUS în zona Orizont și Favorit.

Am întâlnit aici oameni ce își doresc mai multe zone verzi, ma multă curățenie și și am primit multe întrebări despre când se va inaugura metroul din cartier.

21.07.2020 |Alături de echipa Alianței USRPLUS în zona Plaza și pe Strada Liniei.

La mică distanță între ele, Bulevardul Timișoara plin de bordurile administrației Mutu-PSD și Strada Liniei, o zonă cu un potențial uriaș, uitată de autorități, pe care trebuie să o readucem la viață cât mai repede.

Tot pe aproape, străduțe lăturalnice ce arată ca după bombardament. În astfel de zone vom investi banii pe care îi vom economisi oprind risipa actualei administrații.

 
20.07.2020 | În  Parcul Drumul Taberei alături de colegii mei din Alianța USRPLUS Sector 6 și de Ana Ciceală, candidata noastră la Primăria Sectorului 3.Am discutat cu cei din zonă despre problemele Bucureștiului și ale Sectorului 6 și despre proiectele pe care noi le propunem.
Nemulțumirile semnalate au fost diverse: lipsa locuințelor sociale, aglomerația din trafic, sau lentoarea cu care autoritățile emit diferite acte.
 
18.07.2020 | În Crângași alături de colegii mei din Alianța USRPLUS și am discutat cu cei din zonă despre problemele Bucureștiului și ale Sectorului 6 și despre proiectele pe care noi le propunem.
 
Reacțiile au fost împărțite: multe pozitive, cu încurajări, multe nemulțumiri și supărări față de administrația Firea-Mutu-PSD, dar și lehamite și neîncredere față de toate partidele.
Pe termen lung îmi doresc să dovedim prin acțiunile noastre că suntem o alternativă reală la partidele corupte și la vechiul mod de a face administrație și politică.
21.02.2020 | Centru de transfuzie sanguină București

Donează sânge! Oferă puțin pentru a salva mult

Conform statisticilor, România ocupă penultimul loc în Europa, după Albania, în privința donării de sânge. ‘România nu are stoc de sânge, nu are bancă de sânge, funcționează de pe o zi pe alta’ (dr. Doina Goșa, directorul Centrului de Transfuzii Sanguine București).

România are o medie de doar 1,77% donatori la întreaga populație, în vreme ce un minim necesar ar fi de 2,5%, iar recomandarea Comisiei Europene este de 6%. (anul 2012)
O persoană are nevoie de sânge o dată la 3 secunde, sub 22% din români donează sânge și numai 65% din nevoia de sânge este acoperită în România.
Sângele donat de o persoană poate salva 3 vieți.

Fă o faptă bună şi donează sânge pentru cei care se găsesc în nevoie. Dacă nu poţi dona, invită un prieten care poate şi ajută la salvarea unor vieţi.

Verifică aici dacă eşti eligibil: http://www.ctsbucuresti.ro/conditii_admisibilitate.html
#doneazadininima

18.02.2020, 17:30 | Metrou Păcii, Drumul Taberei

Întâlnire cu bucureștenii

Ne vedem astăzi începând cu ora 17:30, la stația de metrou 🚇Păcii. Vă așteptăm să discutăm despre București și despre alegerile locale pentru care ne pregătim intens. Avem un program și soluții pentru o Capitală decentă, în care să ne dorim să rămânem 🌳

14.02.2020, 09:00 | Primăria Municipiului București

Ședința Consiliului General al Municipiului București

Care sunt mizele modificării PUZ-ului Sectorului 6? Încălcarea directivelor europene privind calitatea aerului, reducerea spațiilor verzi din Sectorul 6, eludarea justiției.

Joi, 13 februarie, la sediul USR Sector 6 din Strada Carol Davila, nr. 91, sector 5, începând cu ora 11.00, conferință de presă pe tema modificării Planului de Urbanism Zonal coordonator al Sectorului 6.

13.02.2020, ora 11:00 | USR Sector 6, Str. Carol Davila 91

Mizele ascunse ale modificării PUZ Sector 6

Vineri, 14 februarie, de la ora 9 va avea loc a doua ședință a Consiliului General al Municipiului București din acest an.
Pe ordinea de zi de până acum sunt 40 de proiecte, printre altele fiind: aprobarea bugetului local, achiziția unui teren în vederea realizării unui incinerator de deșeuri, planuri urbanistice, schimburi și achiziții de terenuri, noi titluri de cetățeni de onoare.
Gășiti toată lista de proiecte și ne puteți transmite sugestii și observații prin accesarea tabelului de aici:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1vnW0FFk9jyYRwXi1CkmzHFJ6_n49Q4FQ0wkEyeJJfPw/edit#gid=1014047856 (Cu un ”click” pe titlul proiectului puteți deschide toată documentația disponibilă)
Prin aceste sugestii și observații pe care ni le dați ne ajutați să avem un vot mai bine fundamentat!

Trimite-mi un mesaj